4 Utegym i Upplands Väsby

Detaljerad beskrivning

I Upplands Väsby finns fyra utomhusgym där du kan passa på att ta ett styrketräningspass efter motionsrundan eller bara träna utomhus i den friska luften.

Vilundaparken
​På Vilundaparkens aktivitetsområde ligger kommunens nyaste utomhusgym med 12 olika stationer. Gymmet är byggt i naturmaterial och erbjuder möjlighet till träning för både styrka, kondition, smidighet och balans.Gymmet ligger i nära anslutning till sporthall, simhall, ishall samt fotbollsplan och friidrottsarena.

Smedsgärdsspåret
Uppe på höjden vid Smedgärdsspåret i skogen ovanför Vilundabadet finns ett utomhusgym med sju olika stationer. Gymmet är byggt i naturmaterial och ligger vackert beläget i en glänta i skogen på åsen och härifrån ser du stora delar av Upplands Väsby. Det finns instruktionsskyltar i anslutning till varje träningsstation som visar förslag på övningar, hur de genomförs bäst och vilka muskelgrupper som används.

Sandaspåret
Vid Sandaspåret ,​som ligger vid Sandakärret, ligger kommunens andra utomhusgym. Gymmet består av tre olika stationer men det går att utföra flera olika övningar vid varje station.

Runbyspåret
Vid Runbyspåret, som ligger vid Runbyskolan, ligger kommunens tredje utomhusgym. Även detta gym består av tre olika stationer men det går bra att utföra flera olika övningar vid varje station. ​

Ytterligare Information

Pluspolarkort: Nej

Adress:
Husarvägen 29
Smedsgärdsspåret ovanför Vilundabadet
Upplands Väsby, Stockholms län
Telefon:
Visa telefonnummer08-590 970 00
Kontakta Verksamhet