ShareMusic & Performing Arts

Detaljerad beskrivning

ShareMusic & Performing Arts arrangerar workshops och kurser som riktar sig till alla som är intresserade av dans, musik, teater och konst. Hos oss möts människor med olika förutsättningar och förmågor, för att tillsammans skapa och utvecklas konstnärligt. Under en workshop eller kurs får alla som deltar prova olika konstformer och kreativa uttryck, träffa nya vänner, får tips & tricks från våra proffsiga kursledare och uppleva en gemenskap i en trygg miljö där alla är delaktiga.

Vårt kursutbud sträcker sig från workshop och minikurs, till allmän-, fortsättnings- och fördjupningsnivå. Ledarna är professionella musiker, tonsättare, dansare, koreografer, konstnärer och regissörer. I arbetet används olika konstformer och innovativ teknik för ökat deltagande.

Våra aktiviteterna arrangeras runt om i Sverige, ofta i samarbete med olika folkhögskolor. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i inkluderande sammanhang. Vårt workshop- och kursutbud aktualiseras löpande på vår hemsida.

ShareMusic & Performing Arts är en internationell kulturorganisation som arbetar med konstnärlig utveckling och innovativ scenkonst. Vår vision är att alla människor ska ha möjlighet att uttrycka sig konstnärligt i en värld där olikheter ses som värdefulla.

Ytterligare Information

Pluspolarkort: Nej

Kontaktperson: Helena Melin

Adress:
Brahegatan 35, Gränna
Hallska Gården
Jönköping, Jönköpings län
Telefon:
Visa telefonnummer0390-415 08
webbplats:
Besök webbplats
Kontakta Verksamhet