Detaljerad beskrivning

Rosenlundsbadet värnar om en hög tillgänglighet för alla. Det finns handikapparkering utanför badet och inomhus finns det bland annat hissar och handikapptoaletter.

För dig med funktionsnedsättning finns det fyra handikapparkeringar och angöringsplats för färdtjänst utanför entrén. Handikapptoaletter finns på flera olika ställen på badet, och i relaxens omklädningsrum finns höj- och sänkbar brits, duschstolar och duschvagn.
Tillgänglighet i badet

I relaxavdelningen finns en lift till relaxbassängen. Sportbassängen har en bred trappa med räcke för att underlätta för dig som är funktionsnedsatt. Även vid denna bassäng har vi en portabel lift för dig som behöver hjälp att komma ner i vattnet. De avdelningar som ligger nivåskiljt från övriga badet kan nås via hissar. Ledstråk saknas men det är färgskillnader på golv och väggar.
Fråga personalen om du behöver hjälp

Om du har några frågor eller behöver hjälp finns alltid badpersonal till hands. Kontakta badpersonalen om du vill använda liften i relaxavdelningen.

Rosenlundsbadet deltar i projektet "Pluspolare" vilket innebär att du som har något typ av funktionsnedsättning och har ett Pluspolare-kort får ta med en vän eller stödperson utan extra kostnad. Dock betalar du själv ordinarie pris.

Ytterligare Information

Pluspolarkort: Ja

Kontaktperson: Åsa Reuterdahl

Adress:
Elmiavägen 4
Jönköping, Jönköpings län
Telefon:
Visa telefonnummer036-10 70 39
webbplats:
Besök webbplats
Kontakta Verksamhet