Detaljerad beskrivning

Vad drömmer du om att lära dig?

Välkommen till ABF Norrtälje! Här kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Kasta dig ut på ett äventyr. Gör en annan värld möjlig.

Månd - Tors 9-12 13-16
Fredag 9-12

Ytterligare Information

Pluspolarkort: Nej

Övrig viktig information: veriges ledande studieförbund
Vi finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

Jonashallqvist_pubilk
Varje år deltar 750 000 personer i ABFs cirkel- och kursverksamhet, nära 700 000 besöker våra föreläsningar och över två miljoner tar del av musik- och teaterverksamheten.

Var och en har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF utgår från varje individs intressen och behov. Vi vill ge människor chansen att förverkliga sina drömmar, skapa och ta del av kultur, och bilda sig en uppfattning om olika samhällsfrågor. Vi vill ge mest till dem som har fått minst.

Studiecirkeln är grunden i ABFs verksamhet. I en studiecirkel träffas man regelbundet för att studera, diskutera eller öva sig på något tillsammans. Studiecirkeln kan handla om nästan vad som helst. Man kan till exempel studera engelska, diskutera miljöfrågor, lära sig spela gitarr eller göra film.
Läs mer om hur du startar en studiecirkel

Inom ABF finns 32 000 cirkelledare. En del är anställda och leder flera cirklar varje år, medan andra är cirkelledare på sin fritid inom någon av ABFs medlems- och samarbetsorganisationer eller i en cirkel de startat på eget initiativ. Den gemensamma drivkraften är att de brinner för sitt ämne och för folkbildningens idé.

ABF består av 59 medlemsorganisationer och 54 organisationer med samarbetsavtal. ABF är partipolitiskt obundet, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna, LO och Konsumentkooperationen.

Adress:
Galles gränd 5
Norrtälje, Norrtälje, Stockholms län, 761 30
Telefon:
Visa telefonnummer0176-129 50
webbplats:
Besök webbplats

Är detta din verksamhet? Gör anspråk på den.

Kontakta Verksamhet