Om Fritidsinfo / marknadsför era fritidsaktiviteter

Fritidsinfo fritidsaktiviteter för dig med funktionsnedsättning             Fritidsinfo aktiviteter för dig med funktionsnedsättning
       

 

Presentera er verksamhet på Sveriges ledande ideella kultur- och fritidsguide för personer med och utan funktionsnedsättning.

   

Varje månad hjälper vi 30 000 unika besökare att hitta verksamheter som erbjuder kul fritidsaktiviteter. Fritidsinfo är ett enkelt sätt att nå ut med er verksamhet och värva nya medlemmar till föreningen. Gratis för föreningar i hela Sverige. 

 

Era aktiviteter blir sökbara utifrån följande:

  • Typ av aktivitet
  • Geografisk plats
  • Kart-sök
  • Funktionsnedsättning
  • Ålder
  • Egna sökord

 

Föreningar, klicka här för att registrera er kostnadsfritt >>


Företag och myndigheter, klicka här för mer information >> 


Saknar ni något? Eller har förslag på hur vi kan bli bättre?
Tveka inte att hör av er! Klicka här >> eller ring oss på: 0851833500

 

Tack för att ni bidrar till en kul och meningsfull fritid!

 

Vision

Vi på föreningen Fritidsinfo drömmer om ett samhälle där alla människor har möjlighet att leva ett roligt och meningsfullt liv oavsett funktionsförmåga. Ett liv där alla får chansen att uppleva gemenskap och utvecklas som människa. Att inspirera och inspireras.

 

För oss är en meningsfull och utvecklande fritid en viktig byggsten i strävan mot att finna glädje i livet.

 

 

 

 

     

Om oss

Fritidsinfo.se är Sveriges ledande kultur- och fritidsguide för personer med funktionsnedsättning.

 

Fritidsinfo.se är en unik söktjänst som gör utbudet av fritidsaktiviteter i Sverige tillgängligt på en central plats för att underlätta för barn, ungdomar och vuxna att hitta, planera och delta på olika fritidsaktiviteter. Utifrån just sina förutsättningar, oavsett funktionsförmåga. Vi vill vara länken mellan dröm och verklighet.

 

Fritidsinfo är en ideell verksamhet som drivs av en stark passion för människa och teknik.


Tydligt mål

Vi har ett tydligt mål med Fritidsinfo.se: Att göra det det möjligt för Alla att: HittaPlanera och Delta på olika kultur -och fritidsaktiviteter.

 

Att Fritidsinfo.se drivs som ett socialt företag av personer med och utan funktionsnedsättning. En arbetsplats för alla!

 

Tjänsten drivs av den ideella föreningen Fritidsinfo. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller tips.

 

Vi som driver föreningen Fritidsinfo.se

Vi som arbetar i föreningen har barn, släkt eller vänner med funktionsnedsättning samt ett starkt ideellt och professionellt engagemang inom kultur- och fritid samt funktionshinderrörelsen.

 

Vi har en bakgrund och tidigare erfarenheter inom journalistik, IT media, personlig assistans, grafisk form, ledarskap och utbildning.

 

Föreningen Fritidsinfo samarbetar gärna med andra organisationer som delar vår vision om en kul och meningsfull fritid för alla.

 

 Samarbetspartners:

Kommuner logos