Fritidsinfo i magasinet Föräldrarkraft!

på 2018-03-21 - 23:36

I senaste numret ( Nr1, 23 mars 2018) av magasinet Föräldrarkraft - Nyheter om ett samhälle för alla, kan du nu ta del av ett reportage om Fritidsinfo samt mitt engagemang och visioner som Fritidsinfo-grundare och framförallt lillasyster till en bror med autism.
Tillsammans håller vi drömmen om aktiv fritid vid liv!
/ Redaktör Zandra

Tillsammans är vi #röststarka #Deträckernu!

på 2018-03-19 - 15:01

Vi har alla läst, upplevt, förfärats eller berörts. Av historier om barn som Eija, Ida, Max mfl. Av berättelser om vuxna som Ninnie, Annika och Gaby. Av hur unga och gamla vittnar om en vardaglig kamp för mänskligt värde, drömmar och ett liv som andra. 
Det är svårt att ta in att detta sker i Sverige. Men besparing, neddragning och nedmontering av LSS är en verklighet. En verklighet som drabbar personer med funktionsvariation och deras familjer i rasande tempo. Personer och familjer som inte längre är på bristningsgränsen.
Nej, för många har det redan gått längre än så.& ...

Inspirerande möte, fantastiskt engagemang och kärlek med föreningen Sluta Stirra

på 2018-03-16 - 09:50

Igår blev jag över en fika intervjuad av Camilla och Filippa från den ideella föreningen Sluta Stirra, en förening som skapats och drivs av Team Morris. Morris, stjärnan och inspiration bakom föreningen, var också på plats och spred kärlek.
Det blev ett mycket inspirerande möte och intervju om mitt engagemang kring Fritidsinfo med frågeställningar som  bl a berörde ”hur allt började”, var inspirationen kommit ifrån,  samt min roll som stolt personlig assistent.
Hela intervjun kommer ni att kunna läsa om via Sluta stirra, men jag kommer också att dela och uppmärksamma ...

Missade du inslaget "Så kan du tidigt se om ditt barn har ADHD" ?

på 2018-03-14 - 22:52

Missade du inslaget "Så kan du tidigt se om ditt barn har ADHD" och intervjun med Georgios Karpathakis i TV4 Nyhetsmorgon så finns den fortfarande att streama via länken.